Frédéric von Anhalt hayatı için savaşıyor: “Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim”

Smug

Active member
Birkaç gün önce Prens Frédéric von Anhalt zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda doktorların yaşam mücadelesi sürüyor.

Zsa Zsa Gabor'un dul eşi birkaç gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor ancak “bild.de”nin haberine göre durumu hâlâ kritik.

REKLAMCILIK

Frédéric von Anhalt şiddetli zatürre nedeniyle hastanede tedavi görüyor; tedaviye rağmen durumu kritik olmaya devam ediyor IMAGO / Beyaz Ayak
Frédéric von Anhalt'ın durumu kritikliğini koruyor

Antibiyotik ve oksijen tedavisi gören ünlü hasta, “Hayatımda kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim” diyor. Von Anhalt'ın doktorları, prensin henüz tehlikeden kurtulmadığını, ancak durumunun önümüzdeki günlerde iyileşme ihtimalinin az da olsa olduğunu açıkladı.

81 yaşındaki oyuncu da temkinli bir iyimserlik içinde: “Umarım her şey yakın zamanda daha iyi olur. Her gün midemden bir enjeksiyon alıyorum ve çok sayıda tüp kullanıyorum. Buranın yemekleri güzel, bol bol puding yerim. Doktorlar ve hemşireler çok iyi insanlar.”

REKLAMCILIK

Prens Frédéric von Anhalt evlat edinmesinden pişmanlık duyuyor

“Altı kez yüzüstü düştüm”: Prens Frédéric von Anhalt, evlat edinilmesinden pişmanlık duyuyor

Frédéric von Anhalt, evlatlık oğlunu ziyaret etti

Frédéric von Anhalt'ın sağlık durumu, bir süre önce kavga ettiği en küçük evlatlık oğlu Kevin von Anhalt'ı büyük endişeye sevk etti, özellikle de günlerce üvey babasına ulaşamaması nedeniyle: “Kliniği birkaç kez aradım ama benimle konuşmak istemediler Frédéric hakkında bilgi verin, öyle olamaz, ben onun oğluyum! Cep telefonundan da ulaşılamadı.”

Sonunda, üvey babasını oradaki klinikte ziyaret etmek için Hamburg'dan Köln'e gitti.