Eski Anlaşma Hakimi: Almanya ikinci dünya ülkesine kayıyor

Smug

Active member
“Yapmazsak terliklere gel, O zaman bu dramatik bir sonuç olacak, “dedi Voßkuhle dün gazetecilerin önünde.” Bu, mevcut koşullar altında nispeten hızlıdır. “

Son yıllarda ara sıra olanlar ABD veya Asya Waren deneyimini paylaşabilir: “Şimdi üç ay NYU'da New York'taydım”, 61 yaşındaki üniversite öğretim görevlisine üniversitesi hakkında. “Orada meslektaşlarıyla konuştuğunuzda, sanki ikinci bir dünya ülkesi gibi davranıyorlar. Zaten onları yazdılar. Artık Almanya ve Avrupa'yı harekete geçirebiliyorlar. “

“Eylem Yetenekli Eylem Girişimi”

Bu yüzden de “Eylem Yetenekli Eylem Girişimi” Kuruluş, Voßkuhle, eski federal bakan Thomas de Maizière (CDU), medya müdürü Julia Jäkel ve SPD iflas akran Steinbrück. Dört kendi büyük olan iç bağımsızlık, Koalisyoncılardan farklı olarak, bir sonraki seçim hakkında düşünmek zorunda değiller ve yoğun uzman tartışmalarından sonra bir ara rapor sunmuşlar: “Eyaletin makine odasında dönüşümler” için 30 somut öneri.

Örnek Güven: Karşılığında daha az raporlama ve belge yükümlülükleri Daha fazla örnek. UGüven kullanırsa, bugünden daha fazla yaptırım uygulanır.

Örnek Sosyal: Basitleştirin, demetleyin, tek tip dili. Şu anda, beş federal bakanlık, farklı şartlar kullanan yaklaşık 30 makam tarafından yönetilen ve bazen 400 belediye yerel yetkilisi olan 16 ülkede farklı şekilde uygulanan yaklaşık 170 hizmetten sorumludur. Felç.

Devlet reformu için çapraz taraf çaba

Devletin tekrar harekete geçebilmesi için, “Bir Çapraz taraf çaba, Eski ideolojik güç mücadelelerinin ötesinde bir devlet reformu. “

De Maizière'e göre, sendika ve SPD tarafından planlanan altyapı ve savunma harcamaları etkili bir şekilde kullanılamıyorsa: “Zaten milyarlarımız var Akmayan yatırımlar ” dedi.

Temmuz ayına kadar Nihai rapor Sunmak. Yeni hükümetin fikirleri uygulamak için her nedeni olacaktı. Daha az kapsamlı zihniyet, daha fazla esneklik. Böylece ikinci bir dünya, Üçüncü Dünya veya Dino ülkesi olmayız.

Devlet reformu ne olacak?

Tanit Koch ve Thomas Tuma'nın odak brifingi. Bundan sonra her hafta 6: 00'da posta kutunuzda siyaset, iş ve bilgiden en önemli bilgileri kompakt.

* İşaretli alanlar ile zorunlu alanlar

Kabul ediyorum,
Bu Burdaverlag Yayıncılığı GmbH, Hubert-Burda-Platz 1, 77652 Offenburg, DE, bana ürünler hakkında düzenli bültenler gönderiyor ve teklifleri e-posta ile yayınlıyor. Ayrıca Burdaverlag Publishing GmbH'nin bültenin kullanımını analiz ettiğini ve içeriğinin ve tekliflerinin kişiselleştirilmesini kullandığını da kabul ediyorum. Rızam herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Bu web sitesinin Veri Koruma Beyanı sayfası hakkında daha fazla bilgi görüntüleyebilirim.