Erdoğan: Diyanetimize saldıracak olanların haddini bildiririz

Vitra

New member
Erdoğan: Diyanetimize saldıracak olanların haddini bildiririz Cumhurbaşkanı Erdoğan Karaman’da AKP Vilayet Müracaat Meclisi’nde konuşuyor
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyleki:

Karaman’ın aşkına, muhabbetine bir sefer daha şahitlik ettik. Tüm Karamanlılara şükranlarımı sunuyorum. Bu kentin mertliğini, yiğitliğini ve yılların ihmal edilmişliğine karşın, zorluklar karşısındaki çaba azmini seviyoruz. Sizlerin hizmetkarı olmaktan büyük onur duyuyoruz.

Kendi savaş uçağımızı üretme konusunda kritik bir eşiği daha aştık. Türkiye savunma endüstrinde yeni bir lige çıkacaktır. Şimdiden milletimize güzel olmasını diliyorum.
Karaman bir medeniyetler beşiği olmasının yanı sıra dayanışmanın da yeridir. Rabbim hepinizden razı olsun. En güç vakit içinderımızda sizler gerimizde durdunuz.

Şu CHP’nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal, kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söylemiş oldukleri karşısında rastgele bir şey söylüyor mu? Zira onun cinsi de cibilliyeti de o. O birilerini parlatıyor kendisi de geriden izliyor. Biz bunları yutmayız.

‘Bu millet 2023’de dinimize diyanetimize saldıranlardan hesap soracak’

Bu ülkede bizim dinimize, bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz. Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Benim tanıdığım bu millet 2023’de dinimize diyanetimize saldıranları hesabını soracaktır.

Siz sağlam durdukça biz de sizden aldığımız yürekle sağlam durduk. Açıkça darbe daveti yapan çapulculara meydan okuduk. Bir an olsun sizin başınızı önünüze eğdirmedik.

‘Partimizi kapatmaya çalıştılar’

Gazete manşetlerinden bize ömür biçtiler. Uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriyelileştirmek istediler. 15 Temmuz gecesi canımıza kast etmek istediler. Allah’ın yardımı ve sizlerin dayanağıyla hepsinin üzerinden geldik. Bedel ödedik, sıkıntı çektik, zorluklarla karşılaştık lakin bize olan itimadınızı hiç bir vakit boşa çıkarmadık. Felaketten rant devşirmeye çalışanlara karşın Türkiye’yi en büyük yatırımlarla buluşturduk.

‘Türkiye’yi dünyanın birinci 10 ülkesi ortasına sokacağız’

Bize durmak haramdır. Türkiye’yi dünyanın birinci 10 ülkesi ortasına sokacağız. Karaman’a gelirken bir daha elimiz boş gelmedik. Belediyelerimizin yaptığı 2 milyar 310 milyon lira olan proje ve yapıtları devreye aldık. Konya-Karaman süratli tren çizgisinin toplam yatırım bedeli 1, 4 milyar dolara ulaşan bu proje ile Karaman artık ulaşımda bir evreye geçmiştir. Vakit ve güç açısından önemli tasarruf sağlayacak bu yatırımın kentimize güzel olmasını diliyorum.

‘Konya-Karaman YHT sınırı fiyatsız olacak’

Bir hafta inşallah, Konya-Karaman Yüksek Süratli Tren (YHT) sınırı fiyatsız olacak. Güzel olsun. İnşallah, bu da bu çizginin sadakası olur.

Muhalefet ittifakları makam koltuklarını biraz daha muhafaza derdindeler. Dünyanın neresinde kendi ülkesinin aleyhinde yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazan bir muhalefet bulunur, ülkesinde ekonomik kriz çıksın da oradan nemalanalım diye düşünür, ülkesinde devasa yatırımlara karşı çıkar? Biz Çanakkale Boğazı’nda dev bir 18 Mart Çanakkale Köprüsü’nün bitim noktasına geldik. Bu eser, dünyada bilhassa kule yükseklikler prestijiyle bir numara. Ana muhalefet ne yapıyor? Belediyelere musluk takıyor.