Dizideki hit çift: ARD dizisinde Silbereisen ile Egli arasında kıvılcımlar uçuştu: Sahnedeki sözler anlamlı

Smug

Active member
Pek çok hayran için onlar tam bir rüya çifti: Florian Silbereisen ve Beatrice Egli. ARD şovunda “Schlagerboom 2024” aralarında kıvılcımlar uçuşuyor.

İkisi de resmi olarak bekar. Ancak pek çok hayran Florian Silbereisen ve Beatrice Egli'yi tam anlamıyla hit bir rüya çifti olarak görüyor. İkisini sahnede birlikte görmek hiç de şaşırtıcı değil; çünkü kıvılcımlar orada uçuşuyor!

Pop yıldızları da yaptıkları açıklamalarla ilişki dedikodularına yeni bir soluk getiriyor.

Silbereisen, Egli'nin şarkısına atıfta bulunarak İsviçreli kadına “Bunu tekrar tekrar yapardım” diyor. Cevabı: “Ben de Florian.”

“Seni davet edeceğimi düşünmüştüm” dediğinde sırıtarak “Ben de” diyor. Çok utanarak “Beni utandırmayın” diyor.

Egli: “Seninle birlikteydim ve iki yıl önce yeniden başlamaya cesaret ettim”

Ancak bu belirsiz flörtler yeterli değil. Silbereisen beklenmedik bir şekilde meslektaşına “Balance” albümü için altın plak verdiğinde Egli şunları söyledi: “Ben de yanınızdaydım ve iki yıl önce yeni bir başlangıç yapmaya cesaret ettim, gerçekten risk aldım. Bu yeni başlangıcın altınla sonuçlanması gerçekten çok güzel.”

Bunu kutlamak için büyük hiti “My Heart”ı söylemesine izin verildi. Şöyle diyor: “Seni görünce yüreğim yanıyor. Bugün cehennemi yaşasam bile.” Kimin için? Bir sır. Ancak birçok hayran onun Florian Silbereisen olmasını istiyor.