Derinliklere düştü: 27 yaşındaki influencer şelalede çekim yaparken öldü

Smug

Active member
Üzücü haber sosyal medya topluluğunu sarstı: Popüler seyahat fenomeni Aanvi Kamdar trajik bir kazada hayatını kaybetti. The Economic Times'ın haberine göre, Hindistan yetkilileri 27 yaşındaki Kamdar'ın geçen Salı günü Instagram için bir Haber çekerken bir şelalenin geçidine düştüğünü bildirdi.

Dramatik kurtarma operasyonu

“Yaklaşık 91 metre aşağıdaki sert, kaygan kayaya düştü ve ilk başta bulunamadı,” dedi kurtarma görevlilerinden biri The Economic Times'a. CBS News'e göre, birkaç kuruluştan kurtarma görevlilerinin Aanvi'yi vadiden kurtarması yaklaşık altı saat sürdü. “İplere bağlı bir sedye üzerinde yukarı çıkarıldı. Altı kurtarma görevlisi tepeden aşağı tırmanırken, 50 yardımcı daha tepenin tepesinde yardım etti,” diye ekledi kurtarma görevlisi.

Taraftarlar arasında üzüntü ve şok

Aanvi'nin trajik ölüm haberi hayranlarının çoğunu derinden etkiledi. Çok sayıda takipçi son Instagram paylaşımının altında üzüntülerini dile getirdi. “İnanamıyorum. Bu beni derinden üzdü ve bütün gece uyanık kalmama neden oldu. Tanıdığım en nazik insanlardan biriydi,” diye yazdı bir kullanıcı. Bir diğeri ise şöyle yorum yaptı: “Bu haber beni çok şaşırttı. Sen her zaman neşeli ve arkadaş canlısı bir insandın ve seyahat ipuçları için sayfana geri dönüp duruyordum.”

Aanvi Kamdar, seyahat ipuçlarıyla yüz binlerce hayranına ilham verdi

Aanvi Kamdar, uzun yıllar boyunca çevrimiçi olarak paylaştığı çeşitli seyahat ipuçlarıyla tanınıyordu. Odak noktası çoğunlukla memleketi Hindistan'dı. Paylaşımları iyi karşılandı ve Instagram sayfasının 285.000'den fazla takipçisi var. Maceraları ve seyahat tutkusuyla birçok insana ilham verdi.