David Luiz’den transfer açıklaması

Sarr

Active member
Türkiye’de ismi Beşiktaş ile anılmaya başlanan David Luiz, şu ana kadar aldığı tüm tekliflerin kalbine dokunmadığını ve yüksek düzeyde futbol oynamak istediğini lisana getirdi.

İşte David Luiz’in açıklamaları

Mesleğine Premier Lig’de devam etmek istediğini tabir eden David Luiz, “Benim için her şey eskisi üzere olacak. Yeni kulübümün hırslı bir kulüp olmasını istiyorum. Şu ana kadar gelen tekliflerin hiç birisi kalbime dokunmadı. Yüksek düzeyde kalmak istiyorum, tahminen de bu Premier Lig olur” dedi.

“Her gün epeyce çalışıyorum. Kupalar kazanmak için savaşmak istiyorum ve bunun için de baskı altında kalmayı hedefliyorum. Her hafta kazanmak zorunda olduğum hissini tatmak istiyorum.. Bu yüzden her vakit futbol oynadım ve hala bu yüzden oynuyorum. Kendimi daima canlı hissetmek istiyorum ve beni daima canlı tutacak bir kulüp arıyorum”

“2021 yılındayız ve beşerler hala aç ve tuvaletini yapacak yeri yok. Yatağı yok, okulu yok, kıyafeti yok. Bunları görmek hayli üzücü. Herkes ayda bir gün 20 dakikasını ayırıp kendi dolaptakilerinin bir kısmını diğerine verseydi dünya hayli daha hoş bir yer olurdu. Arsenal’de oynadığım periyotta gayem her şeyi kazanmaktı. İki yıl oynadım ve iki kupa kazandım. Şu anda kulübün uzun vadede diğer bir projesi olduğunu düşünüyorum. Farklı fikirler var… Benim fikrim ise kazanmak, birebir vakitte bir an evvel kazanmak. Ben kupaları yarın değil bugün kazanmak istiyorum. ötürüsıyla fikirlerimiz çatıştı ve ayrılık sonucu aldık.”

“Portekiz, Fransa ve İngiltere’de oynadığı sürece kupalar kazanan David Luiz meslek mottosunu da muvaffakiyet üzerine kurmuş durumda. Arsenal’de oynadığı periyotta kendisini sık sık eleştiren Jamie Carragher’ı da bu istikamette karşılık veren David Luiz, “Carragher benim Premier Lig’e yakışmadığımı söylüyor. Carragher kim? Carragher bu ligde hiç şampiyonluk kazanmadı. Algı sözünü kullanıyorum. Hepsi bu kadar. Benim hakkımda bu görüşe sahip olmaya karar veren bu insanların algısını değiştirmek için gayret etmeyeceğim.”

“Her idman yaptığımda yahut oynadığımda elimden gelenin en uygununu yaptım. kalbimle oynadım. hiç bir şeyden kaçmaya çalışmadım. Daima gerçek yüzümü gösterdim.”