Vitra
New member
Çekmeköy’de alacak verecek çatışması yaşandı Olay, dün gece saatlerinde Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa arabasıyla gelen H.G isimli bir kişi, ortalarında daha öncesinden alacak verecek sıkıntısı bulunan C.V ile bir süre konuştu. Akabinde aracının camından C.V’ye ateş etti. Saldırgan aracıyla uzaklaşırken ayağından yaralanan C.V, elindeki silahla kaçan arabaya yanlışsız ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralı C.V’nin yakınları olay yerine koştu. C.V’nin yakınları geç kaldığını öne sürdükleri ambulansa saldırmak istedi. Olay yerinde bulunan polis grupları ise öfkeli kalabalığı durdurmak için havaya ateş etti. Kurşunlardan bir kaçı sokak üzerinde bulunan medikal dükkanına isabet etti. Yaralı, hastaneye kaldırılırken polis kuşkulu H.G’yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay anı ve daha sonrasında yaşananlar cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.
‘Dükkanıma mermi isabet ettiği söylendi’
Kurşunların isabet ettiği medikal dükkanının sahibi, ‘Dün gece bir komşum beni aradı. Kurşunlanma olayı olduğunu, dükkanıma mermi isabet ettiğini söylemiş oldu. Gelmemi söylemiş oldu, ben de apar topar geldim. Dükkanı açarak polislere merminin isabet ettiği yerleri gösterdim. Saat 03.00’e kadar buradaydık. Bütün detayları gündüz gözüyle görmüş olduk. Kepengimde de iki tane mermi deliği var. Allah’tan damperli cam olduğundan tuz buz olmamış’ dedi.
Polis havaya ateş etti
Mahalle sakini Burak Hancı ise, ‘Aralarında hasımlık olduğu için silah çekme kahrı oldu. İki taraf da birbirlerine ateş ettiler. Bir tarafın yaralandığını duyduk. daha sonra ambulans geldi ancak sokaklar epeyce dar olduğu için ambulans giremedi. Burada sıradan arbede, bağırtı çığırtı oldu. Art sokakta oturuyoruz duyduk her şeyi. Yaralının yakınları ambulansla hasımlık yaşadı. niye geç geldin üzere. Polis de ambulansı korumak ismine, hasımlığı ayırmak ismine havaya birkaç el ateş etti. Üzgünüz, burada olmayacak makûs olaylar’ diye konuştu.
‘Dükkanıma mermi isabet ettiği söylendi’
Kurşunların isabet ettiği medikal dükkanının sahibi, ‘Dün gece bir komşum beni aradı. Kurşunlanma olayı olduğunu, dükkanıma mermi isabet ettiğini söylemiş oldu. Gelmemi söylemiş oldu, ben de apar topar geldim. Dükkanı açarak polislere merminin isabet ettiği yerleri gösterdim. Saat 03.00’e kadar buradaydık. Bütün detayları gündüz gözüyle görmüş olduk. Kepengimde de iki tane mermi deliği var. Allah’tan damperli cam olduğundan tuz buz olmamış’ dedi.
Polis havaya ateş etti
Mahalle sakini Burak Hancı ise, ‘Aralarında hasımlık olduğu için silah çekme kahrı oldu. İki taraf da birbirlerine ateş ettiler. Bir tarafın yaralandığını duyduk. daha sonra ambulans geldi ancak sokaklar epeyce dar olduğu için ambulans giremedi. Burada sıradan arbede, bağırtı çığırtı oldu. Art sokakta oturuyoruz duyduk her şeyi. Yaralının yakınları ambulansla hasımlık yaşadı. niye geç geldin üzere. Polis de ambulansı korumak ismine, hasımlığı ayırmak ismine havaya birkaç el ateş etti. Üzgünüz, burada olmayacak makûs olaylar’ diye konuştu.