“Buna inanamıyorum”: Jürgen Drews, hareketli kelimelerle 80'e rapor veriyor

Smug

Active member
Schlagerlegende Jürgen Drews 80 yaşında. Onur günü vesilesiyle, Instagram'da bir dizi fotoğraf ve hareketli çizgilerle rapor veriyor.

Tedavi edilemez bir sinir hastalığından muzdarip olan Jürgen Drews, “pek inanmayacak”: Kendine tarafından ilan edilen “Mallorca Kralı” 2 Nisan'da 80. doğum gününü kutluyor – ama İspanyol Sun Adası'nda değil, Tirol Alpleri'nde. Instagram'da birkaç fotoğrafta şimdiye kadar turnu gününü nasıl geçirdiğini ve mizahi bir şekilde yazdığını gösterdi: “80 yıl !!! Buna inanamıyorum, eski Drews şimdi gerçekten eski, en azından sayı söz konusu olduğunda.”

REKLAMCILIK

Jürgen Drews 80. doğum gününe fikir veriyor

Ve ayrıca: “Hala deneyimleyebilirim! Tüm tebrikleriniz için kalbimin dibinden teşekkürler. Ve şimdi sevdiklerimle güzel, rahat bir gün geçiriliyor. Jürgen Amca.”

Drews, doğum gününü Kitzbühel yakınlarındaki Stanglwirt'te, diğer şeylerin yanı sıra, alpin aralıklarının önündeki altın 80 hava balonlarına ek olarak poz verdiği anlık görüntülerden de kutluyor. Bir fotoğraf, doğum günü çocuğunu elinde çikolatalı kek ve mum ile gösterir, bir sonraki şovmen kameraya sırıtır. Daha fazla resim 80 yaşındaki eşi Ramona (51) ile birlikte gösteriyor.

REKLAMCILIK

Jürgen Drews 8 Nisan'da 80. doğum gününü kutluyor. İmago resimleri/görüntü ajansı monn

Kendi hesabına da ona haraç ödedi: “Mutlu yıllar, en sevdiğim baba. Önümüzdeki 80 yıl boyunca çok fazla sağlık, mutluluk, aşk ve joie de vivre için. Seni seviyorum !!!” dedi Joelina bir Instagram hikayesinde Drews.