Bri evlenme teklifi bekliyor ve şaşırtıcı cevabıyla erkek arkadaşını şok ediyor

Smug

Active member
Chandler'ın romantik evlenme teklifi beklenmedik derecede esprili bir hal alır. Komik baskılı bir tişört komik bir an yaşamanızı sağlar.

Bir adam, kız arkadaşının evlenme teklifine verdiği tepki karşısında şok oldu. 3 Kasım'da Chandler, kız arkadaşı Bri Wack'e Kanada'nın Banff Ulusal Parkı'ndaki Lake Louise'de evlenme teklif etti. Ama sonunda şaşıran o oldu.

“Bu benim nişanlım” yazan tişört güldürdü

İnsanlar, Chandler sürpriz bir gezi planladığında Wack'in bir evlilik teklifinden şüphelendiğini bildirdi. Üzerinde kendi resimlerinin ve “Bu benim nişanlım” yazan özel bir tişört sipariş etti. Wack, People'a “Bana evlenme teklif edeceğini bildiğimi ona gösterecek bir şeyler hazırlamanın eğlenceli olacağını düşündüm” dedi.

REKLAMCILIK

Yolculuğun ilk gününde tişörtü gizlice bel çantasına sakladı. Chandler ona özel yapım bir yüzükle evlenme teklif etti. Kabul ettikten on dakika sonra Wack tişörtü sundu. Chandler güldü ve haykırdı, “Aman Tanrım!” Kısa bir süre sonra Wack, kendisinin ve Chandler'ın tişörtü giydiği bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı.

Kadın, romantik olmayan bir evlilik teklifinden sonra artık erkek arkadaşıyla evlenmek istemiyor

Chandler ve Bri evlenme teklifinden memnun olsa da işleri pek yolunda gitmeyen çiftler de var. Bir kadın, Reddit'te McDonald's'taki hayal kırıklığı yaratan evlilik teklifiyle ilgili isimsiz bir paylaşımda bulundu. Erkek arkadaşı gümüş bir yüzükle önünde diz çöktü ve onunla evlenmek isteyip istemediğini sordu.

Kadın daha önce erkek arkadaşına ailesini de getireceğini ve bu teklifin romantik bir ortamda gerçekleşmesi gerektiğini açıklamıştı. Ayrıca altın takıları tercih ettiğini de söylemişti. Şöyle yazıyor: “Gümüş takılardan nefret ediyorum.” Yine de erkek arkadaşı gümüş bir yüzük seçti. Artık onunla evlenmek isteyip istemediğinden emin değil çünkü onun isteklerini görmezden geldi.