Beykoz’da cam atölyesi gece yarısı alev alev yandı

Vitra

New member
Beykoz’da cam atölyesi gece yarısı alev alev yandı Yangın saat 03:20 sıralarında Beykoz İncirköy Hamam Sokak üzerine bulunan tek katlı cam atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran çabucak hemen belirlenemeyen niçinle çıkan yangın kısa müddette tüm binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sıhhat grupları sevk edildi. İtfaiye takımları yangına müdahale ederken önlem gayeli sokağın doğalgaz ve elektrik sınırları da kesildi. Mahalle sakinleri yangınla uğraş eden itfaiye erlerine ayran ve su ikramında bulundu, dumandan etkilenen bir itfaiye erine olay yerindeki ambulansın ortasında oksijen verildi. Yangını izleyen vatandaşlardan biri baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren vatandaşın yardımına sıhhat takımları koştu.

‘ilk arkadaşla biz müdahale ettik.’

Mahalle sakini Aziz Sandıkçıoğlu, “Sesi duyduk. esasen yanıyordu. Ben aşağıya indiğimde dumanlar çıkıyordu. Çatıya çıktık. aslına bakarsanız birinci arkadaşla biz müdahale ettik. Evvel duman çıkıyordu yalnızca. Bizim komşumuz depo olarak kullanıyordu. İçerde süngerler, paketleme kolileri var. Kimi yanıcı hususlar var. İçeriden yanıyor. 15-20 dakika durduk. Çatıya sıçradı yangın. İtfaiye geldi o anda içerden yanıyordu. Hatta benim ayaklarımda terlik vardı. Terliği çıkarttım. Zira yer olduğu üzere ateş üzereydi. Ufacık yer sönmedi, yani koca ormanlar nasıl sönsün? kaç araç geldi? kaç bireyiz? en az 15 kişi müdahale ediyor bir saattir söndüremediler. içerisi tam gitti aslına bakarsan. Ölen ya da yaralanan olmadı Allah’a şükür” halinde konuştu. Atölyenin alev alev yandığı anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangının çıkış niçini araştırılıyor.