Bayern'in patronu Rummenigge, eski teknik direktör Tuchel'le anlaştı

Smug

Active member
Bir sonraki lütfen! Uli Hoeneß'in ardından denetim kurulu üyesi Karl-Heinz Rummenigge de görevi Thomas Tuchel'den devralacak. Rummenigge, Bayern'in FC Barcelona'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde eski teknik direktör hakkında iyi bir şey söylemiyor.

“Futbolda öğrendiğim bir şey varsa o da teknik direktör ve takım arasında dürüst ve eleştirel bir ilişkinin olabileceği ancak aynı zamanda sadık bir güven ilişkisinin de olması gerektiğidir. Geçen sene bu imkanımız yoktu. Ama şimdi buna yeniden sahibiz,” dedi Rummenigge “Dazn”a.

Rummenigge, Tuchel'e karşı: “Doğru söylemek zorundasın…”

Ve ayrıca: “FC Bayern'deki ruh hali çok daha iyi hale geldi. Söylemek doğru: geçen yıl iyi değildi. Huzursuzdu, tatminsizdi. Artık yeni teknik direktörle birlikte iyi bir atmosfer oluştu. İyi bir iş çıkarıyor.”

69 yaşındaki adam yola çıktıktan sonra öfkeyle konuşmaya devam etti. Buna göre oyuncular Vincent Kompany yönetiminde yeniden futbolun tadını çıkarıyor.

“İnsanlar bundan keyif almak istiyor. Benim için de Uli Hoeneß için de aynısı geçerli. Orada kızmak için oturmuyoruz, eğlenmek istiyoruz. Bu eğlence şu anda bana tekrar aktarılıyor. Bu nedenle Vincent'ta bu takıma ve ayrıca FC Bayern'e çok iyi uyum sağlayan bir antrenör bulduğumuz için mutluyum” diye açıklıyor Rummenigge anlamlı bir şekilde.

Bayern maçı “12-13 inanılmaz başarılı yıl geçirdiğimiz seviyeye geri döndü.”