Baskından sonra küfürlü: Carmen Geiss Oliver Pocher'a karşı parlıyordu – “Asshole”

Smug

Active member
Carmen Geiss sinirlendi! TV milyoner ve kocası Robert acımasız bir soygunun kurbanıydı. Ancak bundan sonra, Oliver Pocher'dan sadece alay ve kötülük vardı.

Carmen ve Robert Geiss'teki şok hala derin: 14-15 Haziran tarihleri arasında maskeli adamlar Saint-Tropez'deki mülklerine girdiler. Failler sadece yaklaşık 200.000 avro için değerli eşyaları yakalamakla kalmadı, Geissens de fiziksel yaralanmaları sıktı. Gözetim kayıtları Geiss'in acımasız ihlalini göstermektedir.

REKLAMCILIK

Robert ve Carmen Geiss de saldırıda fiziksel yaralanmalar giydi Image / Smith
Carmen Geiss Sauer: “Beni avuç içine getiriyor”

RTL röportajında, 60 yaşındaki çocuk komedyen hakkındaki öfkesini tutamaz. Onun için Pocher “Almanya'daki en büyük pislik” diyor Carmen. “Böyle bir şey buluyorum. Adamın çocukları var. Çocuklarım burada olabilirdi.”

Frauke Ludowig ile yapılan bir röportajda Carmen, öfkeyle o kadar çok konuşuyor ki, kocası Robert bir noktada müdahale ediyor: “Üzülme” diye uyarıyor.

REKLAMCILIK

Travmatik olaydan sonra da ağdan nefretle uğraşmak zorunda kalması – Pocher, Geissens'i eleştiren tek kişi değil – Carmen için anlaşılmaz: “Beni avuç içine getiriyor. Neden? Neden? Çünkü ölebilirdim. Kocam ölü olabilir.”

Yıldızlar bölgesinden daha fazlası

Robert Geiss AI Arama Fotoğrafları ile failleri kovalar

Perşembe,, 19.06.2025 | 07:23

Carsten Maschmeyer şunları açıklıyor: Bir cümle ile karısı ona tabletlerden yardım etti

Perşembe,, 19.06.2025 | 06:19

Geissens'e Saldırı Sonrası Yeni Detaylar – Robert bugün için harika bir duyuru yapıyor

Perşembe,, 19.06.2025 | 06:17

Gözetim Videosundan İlk Resim: İşte Thieves Fırtına The Geiss Villa

Perşembe,, 19.06.2025 | 06:15

“Saint-tropez'i bırak”: Geissens Raid'den sonra sonuçlar çıkarır

Perşembe,, 19.06.2025 | 06:14

TV yapımcısı ikinci çocuğunun doğumunda ölüyor

Perşembe,, 19.06.2025 | 06:11

Mallorca yıldızı Mia Julia, gençliğinde tecavüz açıyor

Çarşamba,, 18.06.2025 | 22:41

“Salzburg'un Ölü” yıldızı kilo kaybı sırrını ortaya çıkarıyor

Çarşamba,, 18.06.2025 | 21:25

Carmen Geiss, acımasız saldırı ile kendini doğru bir şekilde savunuyor

Çarşamba,, 18.06.2025 | 21:22

TV Cook Anne Burrell 55 yaşında öldü

Çarşamba,, 18.06.2025 | 21:21

Oliver Pocher'ın Geissen Eleştirisi: “Hayat internette gerçekleşiyor”

Peki Oliver Pocher Geissens'i ne suçladı? Robert ve Carmen saldırıyı halka açtıktan kısa bir süre sonra, 47 yaşındaki sorunun bir saldırıda nasıl doğru davranılacağı sorulduğu olayla ilgili bir makalenin ekran görüntüsünü paylaştı.

Pocher'ın buna ironik cevabı: “Her şeyi filme alın, her şeyi çevrimiçi koy, kısa makaralar, failleri kendileri, günde iki ila üç kısa gönderi, seçilen röportajlar bulmaya çalışın. İnternette hayat gerçekleşir” – Geissens'e karşı açık bir yan darbe.