Barış Pehlivan: Tıpkı PKK ile yapıldığı üzere FETÖ ile de tahlil sürecine gidileceğine inanıyorum!

Vitra

New member
Barış Pehlivan: Tıpkı PKK ile yapıldığı üzere FETÖ ile de tahlil sürecine gidileceğine inanıyorum! Sedat Peker’in Cevheri İnanç ile ilgili tweet ve paylaşımlarının konuşulduğu programda Barış Pehlivan, şunları söylemiş oldu:

Bütün gazetecilik hayatım boyunca Cevheri Güven’le uğraş ettim. Hakkında FETÖ’den savcılık soruşturması var. Cevheri İtimat, Baykal’ın kasedi çıktığı periyotta Özışık kardeşleri arıyor. ‘Baykal, koltuğundan gidecek CHP yerinden oynayacak’ diyor. Özışık kasedi yayınlamıyor. Cevheri İtimat sonrasındasında habervaktimi arıyor. Orada yayınlıyor.

2010’daki kaset kumpasında şahsen yer almış. Tahliye olunca 2015’te firar etmiştir. Cevheri İtimat Fethullahçılar’ın en has ismidir.

Fethullahçıların palavra yayma metodu

Fethullahçıların çalışma ve palavra yayma sistemlerini anlatan Barış Pehlivan “5 Tane ileti atmışsa bunu 4’ü doğrudur. Bu 4 gerçek 1 büyük palavra içindir. Fethullahçılar bunu fazlaca uygun biliyor” dedi.

Fethullahçılar hazırlık kademesinde bulunduğunu söyleyen Pehlivan “Yarın öbür gün Tayyip Erdoğan gittiğinde oluşacak süreçte Ergenekon, Balyoz üzere süreçlerde bu kumpasları bu ülkeye getirmek için hazırlanıyorlar. tekrar Atatürkçüleri, tekrar cumhuriyetçileri mahpusa atmak için çabalıyorlar” diye konuştu.

Fethullahçıların yeni kumpaslar için çalıştığını belirten Pehlivan, “Medya baskı altına alınmış durumda. Bu baskı altında gerçek bilgiyi beşerler alamayınca bunlara inananlar oluyor” diye konuştu.

“Çözüm süreci”

Barış Pehlivan kelamlarını bitirirken “Tıpkı PKK ile yapıldığı üzere FETÖ ile de bir tahlil sürecine girileceğine inanıyorum.” diye ekledi.