Bakan Akar’ın koronavirüs testi olumlu

Vitra

New member
Bakan Akar’ın koronavirüs testi olumlu Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, “COVID-19 test kararım müspet çıkmıştır. Çok şükür sıhhat durumum yeterli olup gerekli önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” sözlerini kullandı.

MİLLÎ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR: “COVID-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Çok şükür sağlık durumum iyi olup gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 6, 2022

Siyasilerden geçmiş olsun bildirileri

Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, koronavirüse yakalandığını açıklamasının akabinde Kabine’den mevkidaşları, Akar’a geçmiş olsun dileklerini ileten açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,
“Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar’ın Kovid-19 testinin olumlu olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun diyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum” bildirisini paylaştı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,
“Kovid testi olumlu çıkan Ulusal Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bedelli Bakanım; Rabbim, Şafi ismi şerifi ile size şifa versin. Rabbim, her çeşit hastalıktan ve berbatlıktan sizi korusun. Amin. Hepimizin duası sizinledir” diye Bakan Hulusi Akar’a seslendi.

Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık,
“Kovid- 19 testi müspet çıkan Ulusal Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin.”

TBMM Lideri Mustafa Şentop,
“Kovid- 19 testi olumlu çıkan Ulusal Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Hak’tan kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından,
“Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın Kovid- 19 test kararı müspet çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Genel sıhhat durumunun uygun olmasından memnuniyet duymakla bir arada hastalığı kısa müddette yeneceğine inanıyorum” paylaşımında bulundu.

Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,
“Kovid- 19 testi olumlu çıkan Ulusal Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de
“Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifa diliyoruz” açıklamasında bulundu.