Atanamayan öğretmen trafoda can verdi… Kılıçdaroğlu: And olsun ki; kamuda torpili kökten bitireceğim!

Vitra

New member
Atanamayan öğretmen trafoda can verdi… Kılıçdaroğlu: And olsun ki; kamuda torpili kökten bitireceğim! Atama bekleyen binlerce öğretmenden biri olan Fedai öğretmen çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılarak hayatını yitirdi.

Fedai öğretmenin Twitter’da inşaatta çalışırken paylaştığı fotoğrafı “Alın size 83 puanın mükafatı (beden eğitimi)” iletisiyle paylaştığı görüldü.

Fedai öğretmen öteki bir paylaşımında 80.55 puan aldığını ve atanamadığını söyleyerek, “Aile baskısı yüzünden ağır kurallarda çalışmak zorundayım bunun vebalini sanki kim ödeyecek. Ben hakkımı size helal etmiyorum” sözlerini kullandı.

#Kaybeden60binolmayacak
Vücut eğitimi mezunuyum 80.55 puan aldım sizin yüzünüzden atanamıyorum.Aile baskısı yüzünden ağır koşullarda çalışmak zorundayım bunun vebalini sanki kim ödeyecek. Ben hakkımı size helal etmiyorum@ziyaselcuk@lutfielvan@RTErdogan pic.twitter.com/9RIbMM802C

— Fedai (@Fedai531330291) February 23, 2021

Kılıçdaroğlu tweet attı

Kemal Kılıçdaroğlu, Fedai öğretmenin vefatıyla ilgili Twitter’dan paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, “Yüreğim yanıyor. Lakin, Fedai Öğretmen’in anısı önünde and olsun ki; kamuda torpili kökten bitireceğim!” dedi.

Gençlerimizin evvel hayallerini daha sonra hayatlarını çaldılar. Atanmadığı için inşaatta çalışan 23 yaşındaki Fedai Öğretmen, elektrik trafosunu boyarken hayatını kaybetti. Yüreğim yanıyor. Lakin, Fedai Öğretmen’in anısı önünde and olsun ki; kamuda torpili kökten bitireceğim!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) November 11, 2021