Atakaş Hatayspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan: Güç bir galibiyetti

Sarr

Active member
Erdoğan, Yeni Hatay Stadı’ndaki müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep FK’nin bilhassa son haftalarda çıkışta olan bir grup olduğunu belirtti.

Gaziantep FK’nin bilhassa ikinci bölgede fazlaca düzgün kapandığını ve kazandığı toplarla kontratağa çıkan bir oyun anlayışına sahip olduğunu tahlil ettiklerini aktaran Erdoğan, “Zor bir galibiyetti. Güzel bir rakibe karşı oynadık. Gaziantep de bilhassa son haftalarda çıkışta olan bir rakip. Biz içeride bir daha baskılı oynamaya çalıştık. Maçın birinci yarısında oyun denetimi daha fazla bizdeydi. Durumları değerlendiremedik fakat hiç bir vakit inancımızı kaybetmedik.” diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında golü bulduktan daha sonra ikinci golü bulmak için hamle oynamaya devam ettiklerini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

“Maalesef ikinci golü bulduktan daha sonra ister istemez biraz fazla geriye çekildik. 2-1 olduktan daha sonra sorunlu bir son kısım yaşadık. Bu da futbolun ortasında olan şeyler. Oyuncu kardeşlerime, baht arkadaşlarıma epeyce teşekkür etmek istiyorum, nitekim epeyce hoş işler, epey hoş kıssalar yazıyorlar. Bu kıssayı yazarken başta onursal liderimiz Lütfü Savaş’a da epeyce teşekkür etmek istiyorum. Biz nazaranve başladığımızdan beri nitekim itimatlarını, inançlarını daima bize hissettiriyorlar. Çok hoş bir toplulukta çalışıyoruz. Bugün buraya gelen taraftarlarımıza da epey teşekkür etmek istiyorum. Maçın bütün kısmında sahiden nasıl ekibime takviye olabilirim, bunu oyuncularımıza hissettirdiler. Oyuncularımız hiç bir vakit galibiyet inancını kaybetmeden son dakikaya kadar üst düzeyde gayret ederek âlâ futbol oynadı. Çok memnunuz. Bunun sevincini bugün yaşayıp yarından itibaren hafta sonu oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız.”

Bulut: “İkinci yarının tamamına baktığımızda bir puan almamız gerekirdi”

Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, epey değişik bir birinci yarı gördüklerini söylemiş oldu.

Birinci yarıda alanda olmayan ve isteklerini yerine getiremeyen bir Gaziantep FK olduğunu lisana getiren Bulut, grubunun kendi konutunda farklı, deplasmanda farklı oynadığını belirtti.

İkinci yarıda alanda keyif veren bir futbol olduğunun altını çizen Bulut, “İkinci yarının tamamına baktığımızda bir puan almamız gerekirdi diye düşünüyorum. Lakin birinci yarıyı değerlendirdiğimizde 3 puanı aslına bakarsanız hak etmedik. Maalesef istediğimiz ikinci golü atamadık.” sözlerini kullandı.