Arda Turan’dan gece yarısı taraftara ileti: bir arada ayağa kalmak istiyoruz

Sarr

Active member
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Tipi’nde deplasmanda St Johnstone’u 4-2 yenerek bir üst tipe çıkan Galatasaray’da taraftarın yansısını toplayan kaptan Arda Turan gece yarısı paylaştığı iletiyle taraftara seslendi.

İŞTE ARDA TURAN’IN BİLDİRİSİ

Cins atladığımız için epeyce memnunum, topluluğumuza armağan olsun…

Bu vesileyle, sevgili Galatasaraylılarla biraz olsun dertleşmek isterim. Birtakım berbat gecelerin akabinde yaşadığınız üzüntüyü, duyduğunuz hüznü anlıyorum. Haklısınız. Lakin bir şeyin teminatını size verebilirim… Ekip arkadaşlarımla birlikte Galatasaray formasının pahasını epeyce güzel bilen bir takım olarak idmanımızı, beslenmemizi, dinlenmemizi layıkıyla yapmaya dikkat ediyor, toplumsal hayatımızı Galatasaray’a yakışır biçimde yaşıyor ve elimizdeki her şeyi topluluğumuzu memnun edebilmek ismine vermek için epeyce çalışıyoruz. Sizlerin de şunu bilmesini isterim; kimi durumlarda dayanağınız, toplumsal medyada yahut tribündeki ıslığınız atletin performansını olumlu ve olumsuz istikamette önemli biçimde etkileyebiliyor. Bunları şundan yazıyorum. Evvel gazoz kasasının üstünde top toplayan bir çocuktum, daha sonra tribünde, en sonunda da alanda Galatasaray formasını giyen bir taraftar oldum. Avrupa’dayken de, televizyon başında daima sizden bir tanesiydim. Atletico’da ve Barcelona’da, gittiğim her yere Galatasaray sevgisini de götürdüm birlikteimde. Yeri geldi kadro otobüsünde dünyanın en büyük yıldızları benimle sevindi Galatasaray’ın golüne, yeri geldi ben formamı giyip geldim en sevdiğim yere, Ali Sami Yen’e. Emin olun; kazanırken hepimiz âlâ lider, uygun yönetici, âlâ hoca, düzgün futbolcu olabilir lakin birbirimize her vakit muhtaçlığımız var. Yeterli günde de, makûs günde de. İnsan güç anında ardında en sevdiklerini görmek ister, biz de işler arzuladığımız üzere gitmediğinde sizin dayanağınızı hissetmek ve bir arada ayağa kalkmak istiyoruz.

Bunları, İskoçya’dan dönüş yolunda, sizleri düşünerek yazıyorum zira nasıl siz bizleri düşünüyorsanız bizler de sizleri düşünüp, sizlerle yaşıyoruz. Galatasaray’ı fazlaca seviyorum. Galatasaray ile kazanmayı da fazlaca seviyorum, kaybederken kahrını çekmeyi, hüznünü yaşamayı da. Acısı da tatlı, sevinci de. Pazartesi, yeni bir lig dönemi başlıyor. Birbirimize her zamanki hayli muhtaçlığımız var. Bunu hatırlamak ve hatırlatmak istedim birbirimize. Bu vesileyle dönemdeki birinci galibiyetimizle liderimize ve idaremize “hoşgeldiniz” demiş olduk, umarım bu birçoğunun birincisi olur… #Galatasaray