Antalya’da ‘su kavgası’: Yaşlı bayanı öldüresiye dövdü

Vitra

New member
Antalya’da ‘su kavgası’: Yaşlı bayanı öldüresiye dövdü Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinin Güneycik Mahallesi’de dün meydana gelen olayda, eşi Bayram Özçelik ile yaşayan 7 çocuğu ve 22 torunu olan Sabure Özçelik, dün bahçesini sulamak için mahalle halkının ortak kullandığı köy çeşmesinin havuzuna geldi. Bahçesini sulamaya başlayan Sabure Özçelik’in yanına bir süre daha sonra komşusu M.E. ve eşi de geldi. Ortalarında suyun kullanması konusunda tartışma çıkması üzerine M.E. teze nazaran Sabure Özçelik’e saldırdı. Elindeki sopayla yaşlı bayanın başına vurarak yaralayan M.E., yere düşen Sabure Özçelik’i tekraren tekmeledi. Yaşlı hanımın bağırması üzerine olay yerine evvel mahallenin imamı ve bayanın eşi Bayram Ali Özçelik geldi. İmam ve hanımın eşi tarafınca olay yerinde ayıltılarak meskene gdolayılen yaşlı bayana birinci müdahale mahalle imamı tarafınca yapıldı. Haber verilmesi üzerine mahalleye sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi.

Sabure Özçelik, jandarmaya verdiği sözün akabinde sıhhat bakılırsavlileri tarafınca Manavgat Devlet Hastanesi’ne gdolayıldü. Başına 5 dikiş atılan Sabure Özçelik, bugün hastaniçin taburcu edilmesinin akabinde, eşiyle Manavgat’ta yaşayan kızının yanında kalmaya başladı. M.E.’nin tabirini alan jandarmanın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü açıklandı.

‘Kafamı taşla ezmeye çalıştı’

M.E. ile ortalarında daha evvel yolun ortasına bıraktığı eşek niçiniyle tartışma yaşadıklarını anlatan Sabure Özçelik, “Köyde 5-6 ağacımızın olduğu bir bahçemiz var. Orada her insanın bahçesi ve ağaçları var. Dün bahçemi sularken eşiyle geldiler. Eşi, suyu keseceklerini söylemiş oldu. Ben de 5 dakikalık işimin olduğunu söyleyince tartıştık. Bu ortada nereden geldiğini görmediğim bir anda M.E. başıma odunla vurdu. Yere düştüm, beni tekmelemeye başladı. Başımı taşla ezmeye çalıştı. Başıma taşı vurunca can havliyle bağırdım, evvel mahalle imamı akabinde eşim gelmiş. Ben geldiklerini bile bilmiyordum. Kendime geldiğimde eşim yanımdaydı. Beni meskene götürdüler. İmam, soğuk suyla başımın kanamasını durdurdu. daha sonra jandarma ve sıhhat grupları geldi” dedi. Sabure Özçelik, komşusu M.E.’den şikayetçi olduğunu belirterek, “Cezası her neyse çeksin, şikayetçiyim” dedi.

Sabure Özçelik’in eşi Bayram Ali Özçelik de bağırmaları duyup olay yerine vardığında eşinin meyyit üzere yattığını söyleyerek, “Ben oraya vardığımda uzunluklu boyunca yüzü koyun yatıyordu. Yüzünü çevirdiğinde her yeri kan ortasındaydı. Ben bu ortada öfkeyle kendimden geçmişim, M.E.’nin akabinde gitmek istedim ancak bendilk evvel gelen imam beni engelledi. Eşimi kendine getirip, olay yerinden kaldırıp meskene götürdük. İmam başındaki kanamayı durdurdu” diye konuştu.