Alişan’ı yıkan ikinci acı!

Vitra

New member
Alişan’ı yıkan ikinci acı! Ünlü müzikçi Alişan’ın kardeşi ve bununla birlikte menajeri olan Selçuk Tektaş, geçen hafta koronavirüse yenilmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, bugün ikinci kere vefat haberi ile yıkıldı. Müzikçinin kuzeni Ozan Ebcin, hayatını kaybetti. Ebcin, konutunda düşerek, başını betona çarpması kararı hayatını yitirdi.

Ayrıyeten Ozan Ebcin’in vefatına hayli üzüldüğü Selçuk Tektaş ile süt kardeş olduğu da öğrenildi.

Kardeşi için mevlit okutmuştu

Selçuk Tektaş için Nişantaşı’ndaki Teşvikiye Camii’nde mevlit okutulmuştu. Mevlide Alişan’ın yanı sıra ömrünü kaybeden Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş, babası Mehmet Tektaş, annesi Suzan Tektaş, türkücü Ceylan, oyuncu Saruhan Hünal, sunucu Hasret Yıldız ile yakınları ve sevenleri katılmıştı. Alişan, mevlit öncesinde akşam ezanını kendisi okurken, mevlide gelenlere lokma ve yemek dağıtılmıştı.

“Artık 4 çocuğum var”

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının akabinde yaptığı paylaşımda, “Abim bizi öksüz bıraktın, gittin… Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin… Ben artık sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik fakat hiç biri yarar etmedi… Allah’ım seni bizden daha hayli istedi, yanına aldı… 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, artık 4 çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni fazlaca seviyorum abim… Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim… Seni tekrar bakılırsamemek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her vakit yaşatacağım Selçuk’um… Seni fazlaca seviyorum. Allah’ım yerini cennet eylesin inşallah…” sözlerini kullanmıştı.

Selçuk Tektaş, 12 Mayıs 1983’de dünyaya gelmişti. Evli ve iki kız babası olan Tektaş, 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenmişti. Tektaş, Alişan’ın menajerliğini yapıyordu.