ÂLÂ Parti Elazığ teşkilatı feshedildi

Vitra

New member
ÂLÂ Parti Elazığ teşkilatı feshedildi YETERLİ Parti Elazığ Vilayet Lideri Mevlüt Or ve birlikteindeki 9 ilçe lideri, Genel Merkez tarafınca nazaranvden alındı. Sözcü’den Cihan Demirdaş’ın haberine göre; nazaranvden alındıklarını basından duyduğunu belirten Or, genel merkez tarafınca kendilerine bir açıklama yapılmadığını kaydetti.

‘Parti güçlendikçe birileri altımızı oymak istedi’

Vilayet, merkez ilçe ve 9 ilçe liderinin idareleriyle birlikte nazaranvden alındığını belirten Mevlüt Or, şu sözleri kullandı:

* nazaranvden alındığımız doğrudur. Ben de nazaranvden alındığımızı basından öğrendim. Şu ana kadar bana rastgele bir açıklama gelmedi. Vilayet, merkez ilçe ve 9 ilçe idaresi bakılırsavden alındı. Elazığ UYGUN Parti teşkilatı feshedildi.

* bakılırsavden niye alındığımıza ait bana gelen bir bilgi yok. Fakat yöntemsiz üye kaydının yapıldığına dair üyelerin şikayetleri münasebet gösteriliyor. Bu alınmaların yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgisi yok yalnızca yöntemsiz üye kaydı gündeme alındığı gösteriliyor. Lakin üye kayıtlarının üretimi vilayet liderinin vazifesi değildir.

* Zira üye kayıt sistemlerinde şifre ilçe liderlerinde. Tüzük gereği vilayet lideri üye kaydı yapamıyor. Ben nereden bilebilirim kimi üye yapmış? Teşkilatlardan sorumlu genel lider yardımcımız Koray Aydın’ı aradım fakat yanıt alamadım.

* Alanda yaptığımız çalışmaları görüyordunuz lakin parti güçlendikçe birileri altımızı oymak istedi. Partime karşı bir kırgınlığım yoktur aldıkları karara hürmet duyuyorum. Hakkımızda güzeli olsun

YENİ LİDER MUHAKKAK OLDU

GÜZEL Parti Elazığ Vilayet Lideri Mevlüt Or’un vazifeden alınmasının akabinde yeni vilayet lideri aşikâr oldu. DÜZGÜN Parti Elazığ Vilayet Lideri, MHP Elazığ eski Vilayet Lideri Servet Gürgözeler oldu.