“Ah, siktir et!”: Prens Harry aniden poposuna dövme yaptırmak istiyor

Smug

Active member
Prens Harry'nin herkes için eğlenceli olduğu artık bir sır değil. Ancak yeni bir Haber klipte Prenses Diana'nın oğlu bu sefer işi en uç noktalara taşıyor.

Prens Harry neredeyse beş yıl önce İngiliz kraliyet ailesinden ayrıldığından beri, kraliyet görgü kuralları artık 40 yaşındaki kişi için geçerli değil. Yeni bir Haberda Kral III. Charles'ın oğlu dalga geçiyor. bu yeni özgürlük artık en uç noktaya taşınmıştır.

Prens Harry dövme Habersuyla eğlence yarattı

ABD'li rapçi Jelly Roll'un 19 Kasım Salı günü yaklaşan Incivtus Games için yayınladığı tanıtım klibinde, 40 yaşındaki genç dövme yaptırmak istediğine dair şakalar yapıyor. Uzun bir süre boyunca, Harry'nin şu anda yeniden yakınlaşmaya çalıştığı soylu bir ailenin üyeleri için bu kesinlikle kabul edilemez bir durumdu. Ancak dövmenin kendisi muhtemelen prensin durumundaki sorunların en küçüğü. Ailenin babası sanat eserine çok özel bir yer düşünmüş.

REKLAMCILIK

Harry komik Habernun başında “Dövme yaptıramıyorum” diyor. Ancak rapçi Jelly Roll kraliyetin fikrini hızla değiştirebilir. Kendisine bir dövme yaptırabilirse Şubat 2025'te Vancouver'daki Invictus Oyunlarında sahne alacağına söz veriyor. Prens Harry'nin reddedemeyeceği bir teklif. “Ah, siktir et! Hadi gidelim,” dedi sonunda şakacı bir şekilde.

Ama durum daha da tuhaflaşıyor. Müzisyen ona motifin nereye gitmesini istediğini sorduğunda Harry aniden arka tarafını işaret ediyor. Sussex Dükü, “Sırtımı ya da kıçımı düşünüyordum” diye şaka yapıyor.

REKLAMCILIK
Prens Harry'nin popo dövmesi: “Bunu kimse görmeyecek”

Rapçi Jelly Roll'un müdahale etmesi gerekiyor. Müzisyen “kimse onun kıçını görmek istemez” diye yanıt verir, ancak görünüşe göre Harry'nin gizli bir amacı vardır. “İşte burası [das Tattoo, Anm. d. Red] kimse görmeyecek” diye yanıtlıyor. Sonunda rapçi galip gelir ve kraliyetin boynuna “Ben Jelly Roll'um” ifadesini “dövme” yapar. Elbette tüm bunlar Harry'nin tutku projesi Invictus Games'i tanıtmak için çok eğlenceli.