9 ay tamamen çıktı: rapçi Lady Bitch Ray kanseri halka açık hale getiriyor

Smug

Active member
Reyhan Şahin aka Lady Bitch Ray, meme kanseri teşhisi – bu onun için bir şok olduğunu söylüyor. OP, kemo ve radyasyon tedavisinden sonra rapçinin iyi haberleri var.

Rapçi Lady Bitch Ray meme kanserinden bahsediyor. Tanı geçen yılın başında aldı, 44 yaşındaki “Stern” dergisine söyledi. “Kendim bir şey hissettim, sonra jinekoloğa gittim ve bunun ne olduğundan emindi”. Biyopsinin sonucu bir hafta sonra geldi.

Lady Bitch Ray: “Tabii ki bu bir şoktu”

“Ve elbette bir şok oldu! Ameliyat oldum, bir kemoya ihtiyacım vardı, tanrıça iyi vuruldu ve radyasyon terapisi. Dokuz ay boyunca tamamen dışarıdaydım.” Dedi.

REKLAMCILIK

Bremen'de doğdu, dilbilimde bir doktoru var ve ırkçılığı birkaç yıldır Hamburg'daki Helmut Schmidt Üniversitesi'nde habilitasyon bursu sahibi olarak araştırıyor.

Müzisyen Lady Bitch Ray daha önce kader felç geçirmişti

Bu süre zarfında ailesi, arkadaşları bir kenara olurdu. “Kemoteriğin yan etkileri nedeniyle iyi gitmeseydim, beni ziyaret ettiler ve yemek yiyebildiğimde benim için pişirdiler. Bu insanlar tarafından kutsanmışım. Talihsizlikte şanslıydım.”

REKLAMCILIK

Şimdi iyi gidiyor, dedi SPD en iyi cinsiyet düşüncesini öğreten rapçi Şahin. Hastalıktan güçlendirilmiş olup olmadığı sorulduğunda, Şahin hayatında zaten iki ciddi depresyona sahip olduğunu söyledi. Bundan, tedavilerle güçlendirildi.

Krizle güçlendirildi

“Meme kanseri teşhisi geldiğinde, ilk başta kızgındım çünkü düşündüm: Ey, kader, iki kez gitmeme izin verdin. Ama bu da bu tür krizlerle başa çıkmayı öğrendi.”

Sonbaharda hastalıkla ilgili deneyimi hakkında bir kitap görünmelidir. İçinde, meme kanseri ile uğraşma konusunda etkilenen ipuçları vermek istiyor. “Bilgilendirici, güçlendirici ve ayrıca mizahla bazı şeyler almanız gerektiğini göstermelidir, aksi takdirde her şey sadece üzücüdür”.