7 yaşındaki kızını öldürüp intihar teşebbüsünde bulundu

Vitra

New member
7 yaşındaki kızını öldürüp intihar teşebbüsünde bulundu Olay, 21.00 sıralarında, Kavakpınar Mahallesi’ndeki Hızır Sokak’ta meskende meydan geldi. Argümana göre, ruhsal problemleri olan ve eşiyle boşanma basamağında olduğu öğrenilen Habip Öztürk, 7 yaşındaki kızı Defne ile evdeyken cinnet getirdi. Habip Öztürk, boğazını keserek kızını öldürdükten daha sonra tıpkı bıçakla kendi boğazını kesip intihar teşebbüsünde bulundu. Konuttan gelen çığlık seslerini duyanların bildirmesiyle olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Sıhhat grupları, küçük kızın öldüğünü belirlerken, baba Habip Öztürk’ü ise ağır yaralı olarak Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Savcı ve polis incelemesinin akabinde küçük Defne’nin cansız vücudu İsimli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Çocuğu anneannesinden “sürpriz yapacağım” diyerek almış

Habip Öztürk’ün cinayeti işlemedilk evvel kızını anneannesinden ‘Sürpriz yapacağım’ diyerek aldığı ve o sırada meskende olmadığı öğrenilen annenin emniyette sözüne başvurulduğu öğrenildi.
Babanın toplumsal medyada “Seni epey seviyorum hoş kızım” bildirisiyle olayın hemilk öncesinde kızının fotoğrafını paylaştığı görüldü.

“Yetişin yardım edin’ diye bağırıyordu”

Olaya şahit olduğunu sav eden Tahsin Gürsoy ise, “Biz eşimle pazardan geliyorduk. Bağırma sesleri vardı, kızın annesi konuttan çıkarak ‘Yetişin yardım edin’ diye bağırıyordu. Sesi duyduk ancak biz fazla yanaşmadık” dedi.