3 araba birbirine girdi

Vitra

New member
3 araba birbirine girdi Kaza, evvelki akşam saat 21.00 sıralarında Merve Mahallesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde tıpkı tarafta ilerleyen iki araba, çabucak hemen bilinmeyen niçinle çarpıştı.

Çarpışmanın tesiriyle savrulan araçlardan biri, yol kenarında park halinde olan öbür bir arabaya çarparken, öbür araba ise karşı şeride geçti. Kazada bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

‘Büyük bir ses duydum’

Kazanın sesiyle dışarıya çıktığını belirten Ali Memnun, “Dükkandaydım, birden büyük bir ses duydum. Dışarıya çıktım, araçlar birbirine vurmuş, o ses de onlardan gelmiş. Bir araç karşı şeride sürüklenmiş, öteki araç da park halindeki araca vurmuş. Bir kişi elini tutuyordu, yaralıydı herbiçimde” dedi.

Kaza anı kamerada

Kaza anı etraftaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Manzaralarda, yolda seyir halindeki iki araba çarpışıyor. Çarpışmanın tesiriyle araçlardan biri park halindeki arabaya vuruyor. Kaldırımda yürüyen bir kişinin, kaza niçiniyle panikleyerek uzaklaştığı görülüyor.